CV Installaties

Uw CV-specialist in Zoetermeer en omgeving

Een goed en deskundig advies is erg belangrijk bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel. Laat u daarom adviseren door uw monteur. Hij weet precies welke cv-ketel voldoet aan uw wensen. Hij komt graag bij u thuis of bij u op kantoor langs, om de situatie te bekijken en een advies op maat te geven.Onze vaste leveranciers voor cv-ketels, zijn van het merk Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Deze ketels bieden kwaliteit, zijn betrouwbaar en energiezuinig.Wilt u een nieuwe cv-ketel? Neem dan vandaag nog contact met ons op en u ontvangt een vrijblijvende offerte.  Een cv-installatie van TML Installatietechniek ziet er strak uit!

REVIEWS:

“Ondanks dat TML Installatietechniek geen timmerman is, heeft Tedd mij toch kunnen overtuigen met zijn vakkundigheid voor het maken van een vliering. Hij gaf een eerlijk advies en gaf ook direct aan dat dit niet zijn dagelijkse werkzaamheden zijn. Als je bij mij nu op zolder komt, zou je dat niet zeggen. Betaalbaar en hij is een man van zijn afspraken.”

Nel – Rijswijk

“Goede service. Tedd is een verademing vergeleken met vele andere werklui.”

Tom – Benthuizen

“Via TML Installatietechniek een HR ketel laten plaatsen in mijn nieuwe woning. De persoonlijke benadering van Tedd vond ik erg prettig. Hij kwam eerst bij mij thuis om de huidige situatie te bekijken. Vervolgens ontving ik een offerte die helder en duidelijk beschreven is, wat ik qua werkzaamheden in mijn huis kan verwachten. De ketel heeft een mooi plekje op zolder gekregen! Volgend jaar wil ik via hun een nieuwe badkamer.”

Jessica – Zoetermeer

“Ted heeft mij een nieuwe CV geadviseerd vanwege te hoog verbruik van mijn oude CV. Deze CV is naar volle tevredenheid geplaatst, waarna mijn gasrekening met 40% daalde. Een jaar later tijdens een verbouwing thuis moest de complete CV installatie een verdieping worden verplaatst. Hij heeft ook deze klus op zich genomen, inclusief het maken van nieuwe aan en afvoergaten en gaten in het beton voor de leidingen. Al met al topwerk en als ik ook weer een nieuwe CV nodig heb weet ik bij wie ik moet zijn!”

Milad – Zoetermeer

“Pas geleden een complete cv installatie laten installeren door TML installatie techniek, uit Zoetermeer en je verwacht toch dat zo’n klus de nodige toestanden in huis veroorzaakt maar de monteur wist dit zo in goede banen te leiden, dat het achteraf best wel meeviel. En wat ook iedereen wil is duidelijkheid over werkzaamheden en het financiële plaatje. Kortom dit bedrijf is een (top)pertje!”

R.A. – Den Haag

“Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na, prijs/kwaliteit staat goed in verhouding!”

Dave – Den Haag Dave