Loodgieterswerk

Uw loodgieter in Zoetermeer en omgeving

Water en/of gasleidingen

Na 22 jaar ervaring in het loodgieters vak, zeggen wij oprecht dat, uw monteur, gespecialiseerd is in het aanleggen of aanpassen van uw water en/of gasleidingen.

Voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken is het noodzakelijk dat eerst een water- en/of gasleiding wordt aangelegd of aangepast. Dit zijn precies de  werkzaamheden die TML Installatietechniek voor u uitvoert. Nodigt u, uw monteur uit voor een kop koffie? Hij zorgt voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Wij weten zeker dat u kiest voor TML Installatietechniek!

Riool en afvoer

Voor het aanleggen of aanpassen van een afvoer of riolering, weet u ons te vinden. Lekkage of verstopping? Bel of whatsapp vandaag nog met uw monteur!

REVIEWS:

“Ondanks dat TML Installatietechniek geen timmerman is, heeft Tedd mij toch kunnen overtuigen met zijn vakkundigheid voor het maken van een vliering. Hij gaf een eerlijk advies en gaf ook direct aan dat dit niet zijn dagelijkse werkzaamheden zijn. Als je bij mij nu op zolder komt, zou je dat niet zeggen. Betaalbaar en hij is een man van zijn afspraken.”

Nel – Rijswijk

“Goede service. Tedd is een verademing vergeleken met vele andere werklui.”

Tom – Benthuizen

“Via TML Installatietechniek een HR ketel laten plaatsen in mijn nieuwe woning. De persoonlijke benadering van Tedd vond ik erg prettig. Hij kwam eerst bij mij thuis om de huidige situatie te bekijken. Vervolgens ontving ik een offerte die helder en duidelijk beschreven is, wat ik qua werkzaamheden in mijn huis kan verwachten. De ketel heeft een mooi plekje op zolder gekregen! Volgend jaar wil ik via hun een nieuwe badkamer.”

Jessica – Zoetermeer

“Ted heeft mij een nieuwe CV geadviseerd vanwege te hoog verbruik van mijn oude CV. Deze CV is naar volle tevredenheid geplaatst, waarna mijn gasrekening met 40% daalde. Een jaar later tijdens een verbouwing thuis moest de complete CV installatie een verdieping worden verplaatst. Hij heeft ook deze klus op zich genomen, inclusief het maken van nieuwe aan en afvoergaten en gaten in het beton voor de leidingen. Al met al topwerk en als ik ook weer een nieuwe CV nodig heb weet ik bij wie ik moet zijn!”

Milad – Zoetermeer

“Pas geleden een complete cv installatie laten installeren door TML installatie techniek, uit Zoetermeer en je verwacht toch dat zo’n klus de nodige toestanden in huis veroorzaakt maar de monteur wist dit zo in goede banen te leiden, dat het achteraf best wel meeviel. En wat ook iedereen wil is duidelijkheid over werkzaamheden en het financiële plaatje. Kortom dit bedrijf is een (top)pertje!”

R.A. – Den Haag

“Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na, prijs/kwaliteit staat goed in verhouding!”

Dave – Den Haag Dave