TML installatietechniek

Even voorstellen

TML Installatietechniek is uw allround loodgietersbedrijf in Zoetermeer en omgeving. Uw betrouwbare vakman met al meer dan 22 jaar ervaring in cv-installaties, water- en gasleidingen, sanitair, riool en lichte aannemers werkzaamheden. Wij zijn een jong en energiek bedrijf waarbij service en kwaliteit voorop staat.

Wij werken voor zowel de particuliere- en zakelijke markt. Neem vandaag nog contact op met uw monteur.

Onze Kernwaarden

Wij werken binnen onze organisatie vanuit een 3-tal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen een bron van inspiratie en verbinden ons met elkaar. De kernwaarden geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Betrouwbaar
Uw monteur komt altijd zijn afspraken na. Wij werken uitsluiten met materialen en gereedschap van goede kwaliteit. Ook onze keuzes voor leveranciers en derde partijen worden weloverwogen gemaakt. Wij garanderen dat zij evenveel passie voor hun vak hebben als Tedd. TML Installatietechniek, uw adviseur, uw specialist, uw betrouwbare vakman!
Persoonlijk
Voordat wij een offerte versturen, komen wij graag eerst bij u op de koffie. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de situatie en kunnen wij u voorzien van een duidelijke offerte. Dezelfde monteur die de offerte bij u heeft opgenomen, maakt de offerte en komt uiteindelijk ook de werkzaamheden bij u uitvoeren. Zo heeft u, uw eigen monteur en een vast contactpersoon.
Service

Service vinden wij erg belangrijk. Niet alleen in het voortraject, maar ook bij het afronden van de werkzaamheden. Wij zorgen dat de ruimte waar is gewerkt, netjes en schoon wordt achtergelaten.

Borneo 14, 2721 LA Zoetermeer
06 52 06 74 04